Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje Columbo my wife says to me voor Apple

door Cadeaux

Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon Columbo my wife says to me schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 14
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

Veel mensen houden van het beeld van de slordige detective die bekend staat als Columbo. Het personage, gespeeld door Peter Falk, stond bekend om zijn smerige overjas en sigaar. Hij stond ook bekend om zijn deductieve vaardigheden, die hij gebruikte om enkele van de meest raadselachtige misdaden op te lossen. Als het gaat om gepersonaliseerde geschenken, zijn er maar weinig afbeeldingen zo populair als Columbo. Of het nu een mok is met zijn beeltenis of een t-shirt met zijn slogan "One more thing", een cadeau met Columbo-thema zal elke fan van de serie politieagente zeker bevallen. En het beste is dat deze geschenken kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van de ontvanger of een speciale boodschap. Dus als u op zoek bent naar een uniek cadeau dat u zeker zal bevallen, overweeg dan een cadeau met een Columbo-thema. Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd een doordachte manier om iemand te laten zien dat je om je geeft. En wat is er persoonlijker dan een geschenk met de afbeelding van hun favoriete televisiedetective? Inspecteur Columbo stond bekend om zijn sjofele trenchcoat en slordige uiterlijk, maar hij was ook een meester in deductie. Door een cadeau te kopen dat gepersonaliseerd is met de afbeelding van Inspecteur Columbo, weet je zeker dat je een blijvende indruk maakt. Je vriend of geliefde zal elke keer dat ze het geschenk zien aan je denken, en het zal hen herinneren aan de grote detective zelf. Dus waarom zou u uw dierbaren niet laten zien hoeveel u om hen geeft door ze een persoonlijk cadeau te geven dat ze nooit zullen vergeten?

Apple Hoesje

Airpods, Airpods Pro, Ipad 2, Ipad 3, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Iphone 4, Iphone 4S, Iphone 5, Iphone 5C, Iphone 5S, Iphone 6 4.7, Iphone 6 Plus 5.5, Iphone 6s, Iphone 6s Plus, Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020, Iphone 7 Plus / iPhone 8 Plus, Iphone SE 2016, Iphone X / Iphone XS, Iphone Xr, Iphone Xs Max, iPod Touch 4, Ipod Touch 5, Ipod Touch 6,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle Apple modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.