Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje Calavera Dias de los muertos voor Apple


Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon Calavera Dias de los muertos schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 14
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

Hier is een Mexicaanse calavera-schedel met bloemen op een zwarte achtergrond. De afbeelding is heel kleurrijk en stelt u in staat een iPhone 8-hoes of een andere smartphone aan te passen met een calavera in de vorm van een telefoon. Gebruik deze print om een ​​trendy accessoire voor haloween te maken of om de dag des doods te vieren. Een Mexicaans geloof beroemd gemaakt door de cartoon Coco de disney.

Mexicaanse calavera

Calavera betekent schedel of menselijke schedel in het Spaans. Het feest van de doden wordt gevierd in de Mexicaanse cultuur sinds de jaren 1920. Het is gebruikelijk om naar een begraafplaats en het graf van de doden te gaan om de calavera als een offer aan te bieden. Dit zal de ziel van de overledene voeden.

Tattoo Calavera

Naast het aanbieden van een koffer calavera, of een t-shirtschedel, de dag van de doden of sterft Je kunt verzinnen en een efemere tatoeage van een calavera maken. De schedels worden ook vaak omringd door bloemen en veel details en kleuren, waardoor de charme van de tekening wordt gecreëerd.

Apple Hoesje

Airpods, Airpods Pro, Ipad 2, Ipad 3, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Iphone 4, Iphone 4S, Iphone 5, Iphone 5C, Iphone 5S, Iphone 6 4.7, Iphone 6 Plus 5.5, Iphone 6s, Iphone 6s Plus, Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020, Iphone 7 Plus / iPhone 8 Plus, Iphone SE 2016, Iphone X / Iphone XS, Iphone Xr, Iphone Xs Max, iPod Touch 4, Ipod Touch 5, Ipod Touch 6,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle Apple modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.