Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Asus Zenfone 5 ZE620KL Softcase

40928
Prijs : € 22.95
Softcase Asus Zenfone 5 ZE620KL met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Asus Zenfone 5 ZE620KL is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Asus Zenfone 5 ZE620KL softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

De Asus Zenfone 5 ZE620KL is een slimme smartphone met camera's die tot 16 verschillende scnes detecteren. De kunstmatige intelligentie (AI) -technologien die in elke ZenFone 5 worden genjecteerd, doen meer dan alleen smartphones: met zijn ongelooflijke mogelijkheden is de ZenFone 5 uw dagelijkse benodigdheden! Wat het onderwerp ook is, het maakt de perfecte opname zonder dat u iets stroomopwaarts of stroomafwaarts hoeft te wijzigen. Bovendien biedt ZenFone 5 snelheid en vloeiendheid voor elk type taak dat u hem vraagt te bereiken en het is puur genot om het in handen te hebben, dankzij het ontwerp dat zowel compact als elegant is. De ZenFone 5 is naar uw idee ... liefhebbers van fotografie.

De Zenfone 5 ZE620KL softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Asus Zenfone 5 ZE620KL Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Asus

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 3 dagen
Verscheept tussen 22/10/2018 en 24/10/2018

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Asus Zenfone 5 ZE620KL?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.