Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Sony Xperia L2 Softcase

40702
Prijs : € 22.95
Softcase Sony Xperia L2 met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Sony Xperia L2 is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Sony Xperia L2 softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

De Sony Xperia L2 is een 2018-telefoon die een prachtig 5,5-inch beeldscherm combineert met een 720 x 1280 pixel HD-resolutie en een krachtige MediaTek MT6737T quad-coreprocessor op 1,5 GHz, en geniet van volledige connectiviteit met 4G-LTE, USB-C, Wi-Fi a / b / g / n, Bluetooth 4.2 en NFC (Near Field Communication). Geniet ook van een 8-MP ultragroothoekcamera voor prachtige selfies en een vingerafdruksensor om uw smartphone veilig te ontgrendelen. Het is een verbeterde versie van de Xperia L1 die in 2017 is uitgebracht.

De Sony Xperia L2 softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Sony Xperia L2 Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Sony Ericsson

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 4 dagen
Verscheept tussen 24/09/2018 en 26/09/2018

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Sony Xperia L2?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.