Ontwerp nu je eigen hoesje
0

wiko View Softcase

40508
Prijs : € 22.95
Softcase wiko View met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de wiko View is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De wiko View softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Met de Wiko View duikt u in het hart van uw entertainment. Met zijn 5,7 inch breedbeeldscherm en een resolutie van 720 x 1440 pixels 18: 9, evenals de 1,4 GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon 425 Quad-Core-processor en 3 GB RAM, Met zijn hoofdcamera op 13 MP en de voorcamera geoptimaliseerd voor selfies van 16 MP, heeft dit model ernstige argumenten om je leven te laten zien. Aangenaam in de hand, biedt u vele functies en een optimaal leven met een batterij van 2900 mAh die compatibel is met de snelle lading. Bluetooth, NFC, Wi-Fi, je blijft verbonden met je vrienden, familie en de hele gemeenschap.

De wiko View softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

wiko View Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Wiko

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 10 dagen
Verscheept tussen 21/04/2020 en 23/04/2020

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt wiko View?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.