Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Wiko View XL Softcase

40512
Prijs : € 22.95
Softcase Wiko View XL met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Wiko View XL is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Wiko View XL softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Wiko presenteert een nieuw assortiment smartphones, het VIEW-assortiment. Elke telefoon heeft verschillende componenten, maar ze hebben een identieke functie. Dit is voornamelijk gebaseerd op het scherm van 18: 9. Wiko biedt 3 varianten voor verschillende budgetten: Wiko View, View XL en View Prime. The View XL wordt aangedreven door een SoC Qualcomm Snapdragon 435, 4 ARM cores Cortex-A53 geklokt op 1,4 GHz. Deze chip wordt ondersteund door 3 GB RAM en het paar zijn gebaseerd op een uitbreidbare intern geheugen van 32 GB. Voor de foto Wiko gekozen voor een conventionele sensor 13 MP aan de achterzijde van de smartphone. Een hoofd APN dat na een snelle greep nogal interessant was door de kwaliteit van zijn afbeeldingen en zijn reactiviteit. Aan de voorkant zorgt de View XL voor de selfies met behulp van een sensor van 16 Mpx, ook bevredigend bij het eerste zicht. Let op, elke WIKO VIEW-smartphone heeft een andere dimensie en daarom is een beschermende hoesje aangepast.

De View XL softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Wiko View XL Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Wiko

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 5 dagen
Verscheept tussen 24/07/2018 en 26/07/2018

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Wiko View XL?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.