Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Wiko View Prime Softcase

40511
Prijs : € 22.95
Softcase Wiko View Prime met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Wiko View Prime is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Wiko View Prime softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

De Wiko View, View XL en View Prime laten zien dat het Franse merk niet het vertraagde tempo van de smartphone markt heeft vertraagd. Deze nieuwe familie in Wiko is voornamelijk gebaseerd op het scherm in 18: 9 formaat. De Wiko View Prime hervat het formaat van View "tout court" en brengt enkele functies op. Het is gebaseerd op een SoC Snapdragon 430 met 8 kernen en upgrades naar 4 GB RAM voor 64 GB intern geheugen. De achterste sensor klimt naar 16 Mpx en ziet er veel beter uit dan zijn twee neven. Voorop, Wiko probeert de dubbele slag, met een sensor van 20 Mpx geassocieerd met een tweede sensor van 8 Mpx. Deze tweede sensor wordt overschreden door een zeer groothoekoptiek met een zichtveld van 120 . Let op, elke WIKO VIEW-smartphone heeft een andere dimensie en daarom is een beschermende hoesje aangepast.

De View Prime softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Wiko View Prime Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Wiko

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 5 dagen
Verscheept tussen 25/07/2018 en 27/07/2018

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Wiko View Prime?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.