Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Wiko Sunny 3 Softcase

41107
Prijs : € 22.95
Softcase Wiko Sunny 3 met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Wiko Sunny 3 is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Wiko Sunny 3 softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Welke schaal voor Wiko Sunny 3? Wij bieden u optimale bescherming die perfect past bij uw nieuwe Wiko-smartphone. Onze semi-rigide en ultradunne softhoesje is onbreekbaar, zodat deze uw telefoon effectief kan beschermen totdat u uw volgende mobiel koopt. Onze Wiko-siliconenhoes is ook anti-shock. Als u uw mobiele telefoon laat vallen, hoeft u zich geen zorgen te maken, onze bescherming dempt de val en is een perfecte schermbescherming. Hoe uw Sunny 3 aan te passen? Het is heel eenvoudig, klik op de knop die ik aanpas, en voeg zoveel foto's en teksten van uw keuze toe. Als je op zoek was naar de beste site voor een wiko-hoesje-aankoop, ga dan niet elders omdat je op de juiste plek bent. Naast het op maat vervaardigen van uw hoesje met uw foto's bieden wij meer dan 3000 hoesjes sunny 3 original.

De Sunny 3 softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Wiko Sunny 3 Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Wiko

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 3 dagen
Verscheept tussen 22/10/2018 en 24/10/2018

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Wiko Sunny 3?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.