Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Honor 8x Softcase

41117
Prijs : € 22.95
Softcase Honor 8x met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Honor 8x is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Honor 8x softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Hoe je je hoesje aan te passen voor Honor 8x? Het is heel simpel, vertrouw ons! Wij zorgen ervoor dat u de telefoonhoesje maakt die u zoekt. Kies gewoon de gewenste foto of print en wij zorgen voor het ontwerp en de levering. Begin nu om je eigen hoesje voor je mobiel te maken met onze Honor 8x aanpassingssoftware of een Honor 8x manga-hoesje te kopen? Naast een mooie schaal, heb je effectieve bescherming voor je 6,5 inch scherm. Koop nu je beschermende schaal en bespaar de kosten van een mogelijke reparatie als je smartphone valt.

De Honor 8x softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Honor 8x Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Huawei

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 9 dagen
Verscheept tussen 29/08/2019 en 02/09/2019

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Honor 8x?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.