Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Huawei Honor 6A Softcase

40420
Prijs : € 22.95
Softcase Huawei Honor 6A met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Huawei Honor 6A is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Huawei Honor 6A softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

We beginnen nu het merk van Honor in Frankrijk te kennen. In de afgelopen tijd is het vooral gericht op middel- en high-end smartphones, met apparaten systematisch boven de 200 euro. Met de Honor 6A keert het Chinese merk terug naar zijn eerste liefde, de entry-level telefoons, onder de noodlottige bar van 200 euro. Honor 6a bestaat in twee versies, een met een vingerafdrukdetector op de achterkant en een andere zonder. De hoesje die we verkopen heeft de uitsparing voor de vingerafdruksensor, dus deze is compatibel voor beide bestaande versies.

De Honor 6A softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Huawei Honor 6A Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Huawei

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 5 dagen
Verscheept tussen 25/07/2018 en 27/07/2018

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Huawei Honor 6A?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.