Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Archos Core 60s Softcase

41010
Prijs : € 22.95
Softcase Archos Core 60s met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Archos Core 60s is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Archos Core 60s softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Waar koop je een schaal Archos Core 60s? Archos-hoesjeen zijn zeldzaam, maar u bent op de juiste plek om een bescherming te vinden voor uw Core 60S Franse fabrikant van mobiele telefoons. Onze siliconenhoes past perfect in de vorm van uw smartphone en laat u deze gebruiken in optimale omstandigheden terwijl u toegang hebt tot al deze functies. Met onze hoesje kunt u doorgaan met het opladen, de vingerafdruksensor gebruiken of foto's maken terwijl u deze beschermt. Bovendien kunt u met onze originele en aanpasbare hoesjes uw mobiel met klasse en smaak aankleden. De beschermende schaal is een essentieel accessoire als u uw mobiele telefoon lange tijd wilt behouden.

De Core 60s softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Archos Core 60s Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Archos

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 3 dagen
Verscheept tussen 22/10/2018 en 24/10/2018

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Archos Core 60s?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.