Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Weed Cannabis Disobey Samsung Galaxy J6 2018 CaseHoesje Weed Cannabis Disobey voor Samsung Galaxy J6 2018
Afbeelding voor de presentatie, moet u uw product.
€ 15
Op voorraad
veilig betalen

U wilt uw Samsung Galaxy J6 2018 natuurlijk optimaal beschermen tegen krassen, stoten en vallen. Het beschermen van de Samsung Galaxy J6 2018 kan met veel verschillende hoesjes! Mobilinnov biedt u een ruim assortiment aan van hoesjes die wij aan u kunnen leveren voor uw Samsung Galaxy J6 2018 . Wij hebben van siliconen hoesjes tot lederen hoesjes en van flip cases tot backcovers opgenomen in ons assortiment. Kortom: wij hebben voor ieder wat wils.

Het beeldscherm is het duurste onderdeel van je telefoon en als je jouw Samsung Galaxy J6 2018 laat vallen is je beeldscherm meestal als eerst kapot. Hoevaak heb je een kapot display gezien bij een vriend of kennis? Precies, iets te vaak. Tegenwoordig kun je jouw Samsung Galaxy J6 2018 makkelijk beschermen met een Samsung Galaxy J6 2018 hoesje . Met een portemonnee, flip case, insteek of holster hoesje bescherm je het display extra goed. Gelukkig zijn we met nano technologie in staat het display goed te beschermen tegen impacts.

Weed Cannabis Disobey design hardcase hoesje voor de Samsung Galaxy J6 2018

Met dit vrolijke hoesje verzekert u uw Samsung Galaxy J6 2018 van een uitstekende bescherming tegen kras- en stootschade. Daarnaast is het hoesje uitgerust met een hip design, waardoor uw Samsung tevens voorzien wordt van een super trendy look!

  • Op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy J6 2018
  • Gemaakt van sterk, kunststof materiaal
  • Uitgerust met een trendy Weed Cannabis Disobey design
  • Voorkomt beschadigingen aan uw toestel
  • Bevat uitsparingen voor de camera, knoppen en functies

Weed Cannabis Disobey design TPU siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy J6 2018

Onze silicon hoesjes zijn al jarenlang een bestseller! Dit hoesje zorgt voor een perfecte pasvorm en goede bescherming voor jouw Samsung Galaxy J6 2018. Dit hoesje is gemaakt van schokabsorberend TPU siliconen materiaal waardoor schade aan jouw smartphone voorkomen wordt.

  • Flexibel maar toch stevig TPU materiaal
  • Goede bescherming tegen krassen, stoten en vuil
  • Perfecte pasvorm
  • Uitsparingen voor knoppen en poorten

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.