Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Weed Cannabis Disobey Iphone 6 4.7 CaseHoesje Weed Cannabis Disobey voor Iphone 6 4.7

Vind je het leuk om te roken en zorg je voor je gezondheid? We bieden een uniek ontwerp om de schaal van uw telefoon aan te passen, of ons ongehoorzame T-shirt.

In de afbeelding ziet u een groene achtergrond die een hennepplantage vertegenwoordigt. Bovenaan staat een vel witte cannabis.

Waar vind je wiet?

Het hangt er vanaf in welk land je bent. In de Verenigde Staten is de levering van onkruid net zo eenvoudig als het bezorgen van pizza's thuis. In Frankrijk is de verkoop en consumptie illegaal, maar het is heel gemakkelijk te vinden op het darknet of sociale netwerken zoals Facebook.

Zodra je wiet in de hand ligt, doe je het in onze doos Cannabisopslag.

Waarom wiet roken?

We zullen beschrijven wat cannabis bij de consument kan veroorzaken. Cannabis versterkt de sensaties van het moment, zowel goed als slecht. Een goede lichamelijke en geestelijke conditie zal een aangenaam moment zijn, terwijl het tegenovergestelde kan leiden tot onaangename ervaringen.

De gevolgen van cannabis
 • De euforie
 • gewicht
 • Verander tijd
 • geheugenverlies
 • Paranoia
 • Slechte reis
 • Deconcentratie

Afbeelding voor de presentatie, moet u uw product.
€ 15
Op voorraad
veilig betalen

U wilt uw Iphone 6 4.7 natuurlijk optimaal beschermen tegen krassen, stoten en vallen. Het beschermen van de Iphone 6 4.7 kan met veel verschillende hoesjes! Mobilinnov biedt u een ruim assortiment aan van hoesjes die wij aan u kunnen leveren voor uw Iphone 6 4.7 . Wij hebben van siliconen hoesjes tot lederen hoesjes en van flip cases tot backcovers opgenomen in ons assortiment. Kortom: wij hebben voor ieder wat wils.

Het beeldscherm is het duurste onderdeel van je telefoon en als je jouw Iphone 6 4.7 laat vallen is je beeldscherm meestal als eerst kapot. Hoevaak heb je een kapot display gezien bij een vriend of kennis? Precies, iets te vaak. Tegenwoordig kun je jouw Iphone 6 4.7 makkelijk beschermen met een Iphone 6 4.7 hoesje . Met een portemonnee, flip case, insteek of holster hoesje bescherm je het display extra goed. Gelukkig zijn we met nano technologie in staat het display goed te beschermen tegen impacts.

Weed Cannabis Disobey design hardcase hoesje voor de Iphone 6 4.7

Met dit vrolijke hoesje verzekert u uw Iphone 6 4.7 van een uitstekende bescherming tegen kras- en stootschade. Daarnaast is het hoesje uitgerust met een hip design, waardoor uw Apple tevens voorzien wordt van een super trendy look!

 • Op maat gemaakt voor de Iphone 6 4.7
 • Gemaakt van sterk, kunststof materiaal
 • Uitgerust met een trendy Weed Cannabis Disobey design
 • Voorkomt beschadigingen aan uw toestel
 • Bevat uitsparingen voor de camera, knoppen en functies

Weed Cannabis Disobey design TPU siliconen hoesje voor de Iphone 6 4.7

Onze silicon hoesjes zijn al jarenlang een bestseller! Dit hoesje zorgt voor een perfecte pasvorm en goede bescherming voor jouw Iphone 6 4.7. Dit hoesje is gemaakt van schokabsorberend TPU siliconen materiaal waardoor schade aan jouw smartphone voorkomen wordt.

 • Flexibel maar toch stevig TPU materiaal
 • Goede bescherming tegen krassen, stoten en vuil
 • Perfecte pasvorm
 • Uitsparingen voor knoppen en poorten

Weed Cannabis Disobey Flexi Flip Hoesje voor de Iphone 6 4.7

Deze stevige flip-case biedt extra goede bescherming en is makkelijk in gebruik. Het strakke nette design geeft de Iphone 6 4.7 een nette uitstraling. De houder van de telefoon is gemaakt van TPU schrokabsorberend materiaal, waardoor deze extra goed beschermt tegen vallen & stoten. In combinatie met de stevige buitenkant is de Iphone 6 4.7 optimaal beschermd tegen elke situatie!

De kunstleren buitenzijde is voorzien van de hippe Weed Cannabis Disobey op zowel de voor- als de achterzijde

 • Ontworpen voor de Iphone 6 4.7
 • Beschermt tegen kras- en stootschade
 • Gemaakt van sterk kunstleder
 • Sluit met een krachtig magneetje aan de bovenzijde

Iphone 6 4.7 Portemonnee Hoesje - Weed Cannabis Disobey

De portomonnee hoesjes voor de Iphone 6 4.7 zijn niet alleen maar een handige oplossing voor het beschermen van je dure Apple, maar bieden ook het comfort van een portomonnee!

De Iphone 6 4.7 telefoon is in zijn geheel beschermd wanneer het hoesje is dicht geklapt, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een gel hoesje waar het scherm altijd gevoelig blijft voor schade.

De Weed Cannabis Disobey Leather Wallet Case heeft nog een functie een stand. Met een stand kunt u altijd en overal video's kijken, teksten lezen, en games spelen op uw Iphone 6 4.7. U brengt de Weed Cannabis Disobey Leather Wallet Case in zijn stand positie door de achterzijde te vouwen. Zo kunt u comfortabel genieten van uw favoriete video's, teksten, en games. De stand functie is ook ideaal voor beeldbellen of het gebruik van apps zoals Skype op uw Iphone 6 4.7.

Technische gegevens:

 • Veilige magneetsluiting

Design

Naast uitstekende bescherming en functies als een portemonnee en een stand biedt deze Weed Cannabis Disobey Leather Wallet Case ook een leuk uiterlijk aan uw Iphone 6 4.7. Door de Weed Cannabis Disobey als print krijgt uw Iphone 6 4.7 een persoonijke en stijlvolle uitstraling. De Weed Cannabis Disobey Leather Wallet Case is speciaal voor uw Iphone 6 4.7 ontworpen, hierdoor konden er een aantal uitsparingen worden gemaakt. Deze strategisch geplaatste uitsparingen in de Weed Cannabis Disobey Leather Wallet Case zorgen ervoor dat u al uw Iphone 6 4.7 functies zonder belemmeringen kunt gebruiken.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.