Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Uribe y Cecilio America Huawei P10 Lite Case

door akyanyme

Hoesje Uribe y Cecilio America voor Huawei P10 Lite
Afbeelding voor de presentatie, moet u uw product.
€ 19
Op voorraad
veilig betalen

U wilt uw Huawei P10 Lite natuurlijk optimaal beschermen tegen krassen, stoten en vallen. Het beschermen van de Huawei P10 Lite kan met veel verschillende hoesjes! Mobilinnov biedt u een ruim assortiment aan van hoesjes die wij aan u kunnen leveren voor uw Huawei P10 Lite . Wij hebben van siliconen hoesjes tot lederen hoesjes en van flip cases tot backcovers opgenomen in ons assortiment. Kortom: wij hebben voor ieder wat wils.

De Huawei P10 Lite is een versie van de P10, het vlaggenschip van Huawei voor het begin van 2017 geformaliseerd op het Mobile World Congress. Goedkoper dan de P10 en P10 Plus, de Huawei P10 Lite is een smartphone met een full HD IPS 5.2 inches. Het beschikt over een 2,1 GHz CPU met 4 GB geheugen en 32 GB uitbreidbare opslag. Het is uitgerust met een vingerafdrukscanner en een camera 12 megapixels.

Het beeldscherm is het duurste onderdeel van je telefoon en als je jouw Huawei P10 Lite laat vallen is je beeldscherm meestal als eerst kapot. Hoevaak heb je een kapot display gezien bij een vriend of kennis? Precies, iets te vaak. Tegenwoordig kun je jouw Huawei P10 Lite makkelijk beschermen met een Huawei P10 Lite hoesje . Met een portemonnee, flip case, insteek of holster hoesje bescherm je het display extra goed. Gelukkig zijn we met nano technologie in staat het display goed te beschermen tegen impacts.

De designer van deze leuke Uribe y Cecilio America Huawei P10 Lite case is akyanyme. Inmiddels heeft ze al een aantal cases voor Mobilinnov.nl ontworpen.

Uribe y Cecilio America design hardcase hoesje voor de Huawei P10 Lite

Met dit vrolijke hoesje verzekert u uw Huawei P10 Lite van een uitstekende bescherming tegen kras- en stootschade. Daarnaast is het hoesje uitgerust met een hip design, waardoor uw Huawei tevens voorzien wordt van een super trendy look!

  • Op maat gemaakt voor de Huawei P10 Lite
  • Gemaakt van sterk, kunststof materiaal
  • Uitgerust met een trendy Uribe y Cecilio America design
  • Voorkomt beschadigingen aan uw toestel
  • Bevat uitsparingen voor de camera, knoppen en functies

Uribe y Cecilio America design TPU siliconen hoesje voor de Huawei P10 Lite

Onze silicon hoesjes zijn al jarenlang een bestseller! Dit hoesje zorgt voor een perfecte pasvorm en goede bescherming voor jouw Huawei P10 Lite. Dit hoesje is gemaakt van schokabsorberend TPU siliconen materiaal waardoor schade aan jouw smartphone voorkomen wordt.

  • Flexibel maar toch stevig TPU materiaal
  • Goede bescherming tegen krassen, stoten en vuil
  • Perfecte pasvorm
  • Uitsparingen voor knoppen en poorten

Huawei P10 Lite Portemonnee Hoesje - Uribe y Cecilio America

De portomonnee hoesjes voor de Huawei P10 Lite zijn niet alleen maar een handige oplossing voor het beschermen van je dure Huawei, maar bieden ook het comfort van een portomonnee!

De Huawei P10 Lite telefoon is in zijn geheel beschermd wanneer het hoesje is dicht geklapt, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een gel hoesje waar het scherm altijd gevoelig blijft voor schade.

De Uribe y Cecilio America Leather Wallet Case heeft nog een functie een stand. Met een stand kunt u altijd en overal video's kijken, teksten lezen, en games spelen op uw Huawei P10 Lite. U brengt de Uribe y Cecilio America Leather Wallet Case in zijn stand positie door de achterzijde te vouwen. Zo kunt u comfortabel genieten van uw favoriete video's, teksten, en games. De stand functie is ook ideaal voor beeldbellen of het gebruik van apps zoals Skype op uw Huawei P10 Lite.

Technische gegevens:

  • Veilige magneetsluiting

Design

Naast uitstekende bescherming en functies als een portemonnee en een stand biedt deze Uribe y Cecilio America Leather Wallet Case ook een leuk uiterlijk aan uw Huawei P10 Lite. Door de Uribe y Cecilio America als print krijgt uw Huawei P10 Lite een persoonijke en stijlvolle uitstraling. De Uribe y Cecilio America Leather Wallet Case is speciaal voor uw Huawei P10 Lite ontworpen, hierdoor konden er een aantal uitsparingen worden gemaakt. Deze strategisch geplaatste uitsparingen in de Uribe y Cecilio America Leather Wallet Case zorgen ervoor dat u al uw Huawei P10 Lite functies zonder belemmeringen kunt gebruiken.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.