Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje Phoenix Wright Ace Attorney voor Blackberry

door KAVALLA

Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon Phoenix Wright Ace Attorney schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 14
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

Advocaat, rechter, op zoek naar een leuk cadeau voor iemand met een baan in verband met gerechtigheid? Dit fantasierijke ontwerp van het videogame van Capcom Phoenix Wright. We zien een advocaat schreeuwen bezwaar tijdens een hoorzitting.

Bezwaar alleen in de VS

"Bezwaar", een woord dat elke dag resoneert in elke Amerikaanse rechtbank, maar de rechter Frans heeft het nog nooit gehoord. Meer dan een mechanisme is het bezwaar een monument van het Amerikaanse rechtssysteem. En toch is dit concept volledig onbekend volgens de Franse wetgeving. Historisch, werd de jury proces ontwikkeld om de burger tegen willekeur [2] rechter te beschermen. In deze zin, Thomas Jefferson schreef dat "het gezond verstand van twaalf eerlijke mannen de kans dat een rechtvaardige 'wordt gegenereerd toeneemt." Paradoxaal genoeg, terwijl het Amerikaanse systeem verheerlijkt de jury dat hij geen vertrouwen in de mogelijkheid van de laatstgenoemde om nauwkeurig de feiten gepresenteerd om het te beoordelen. De Amerikaanse wet is bang voor zijn juryleden. Bang dat deze hun emoties laten prevaleren boven hun objectiviteit. Dit is het nut van bezwaren. Censureren wat de jury niet te horen tijdens de hoorzitting.

cadeau voor een man van rechtvaardigheid

U zou veel waardigheid dank uw advocaat vriend die je uit de problemen namen ? De beste geschenken komen uit het hart, maar ook uit een goede geest van onderscheidingsvermogen. Gebruik dit formulier om shirt, een mok, notebook draagtas, telefoon hoesje of een koffer te bieden.

Blackberry Hoesje

Blackberry 8520 Curve, Blackberry 9300 Curve 3G, BlackBerry 9720, BlackBerry 9860 Torch, Blackberry Bold 9700, Blackberry Bold 9780, Blackberry Bold 9790, Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, BlackBerry Curve 9320, BlackBerry Curve 9360, Blackberry Curve 9380, BlackBerry DTEK50, BlackBerry DTEK60, BlackBerry Key2, BlackBerry Keyone / Blackberry Mercury, Blackberry Leap, BlackBerry Passport, BlackBerry Passport Silver Edition, Blackberry Q10, Blackberry Q5, BlackBerry Torch 9800, Blackberry Z10, BlackBerry Z30,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle Blackberry modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.