Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Les Enfants de la baleine chantant sur le sable Iphone 6 4.7 Case

door KAVALLA

Hoesje Les Enfants de la baleine chantant sur le sable voor Iphone 6 4.7

De wereld is volledig bedekt met zand. Echter, een gigantisch schip, La Baleine de Glaise, vaart op het oppervlak van deze oceaan van duinen. Sommige bewoners van dit schip kunnen de 'saimia' manipuleren, een kracht die zij putten uit hun emoties, maar die hen veroordeelt om heel jong te sterven. Ze leven een vredig leven, maar zijn afgesneden van de wereld, tot de dag waarop de jonge Chakuro een vreemde ontmoeting op een schip op drift maakt ... Verlicht je Iphone 6 4.7 hoesje met betoverende illustratie!

Afbeelding voor de presentatie, moet u uw product.
€ 19
Op voorraad
veilig betalen

U wilt uw Iphone 6 4.7 natuurlijk optimaal beschermen tegen krassen, stoten en vallen. Het beschermen van de Iphone 6 4.7 kan met veel verschillende hoesjes! Mobilinnov biedt u een ruim assortiment aan van hoesjes die wij aan u kunnen leveren voor uw Iphone 6 4.7 . Wij hebben van siliconen hoesjes tot lederen hoesjes en van flip cases tot backcovers opgenomen in ons assortiment. Kortom: wij hebben voor ieder wat wils.

Het beeldscherm is het duurste onderdeel van je telefoon en als je jouw Iphone 6 4.7 laat vallen is je beeldscherm meestal als eerst kapot. Hoevaak heb je een kapot display gezien bij een vriend of kennis? Precies, iets te vaak. Tegenwoordig kun je jouw Iphone 6 4.7 makkelijk beschermen met een Iphone 6 4.7 hoesje . Met een portemonnee, flip case, insteek of holster hoesje bescherm je het display extra goed. Gelukkig zijn we met nano technologie in staat het display goed te beschermen tegen impacts.

De designer van deze leuke Les Enfants de la baleine chantant sur le sable Iphone 6 4.7 case is KAVALLA. Inmiddels heeft ze al een aantal cases voor Mobilinnov.nl ontworpen.

Les Enfants de la baleine chantant sur le sable design hardcase hoesje voor de Iphone 6 4.7

Met dit vrolijke hoesje verzekert u uw Iphone 6 4.7 van een uitstekende bescherming tegen kras- en stootschade. Daarnaast is het hoesje uitgerust met een hip design, waardoor uw Apple tevens voorzien wordt van een super trendy look!

 • Op maat gemaakt voor de Iphone 6 4.7
 • Gemaakt van sterk, kunststof materiaal
 • Uitgerust met een trendy Les Enfants de la baleine chantant sur le sable design
 • Voorkomt beschadigingen aan uw toestel
 • Bevat uitsparingen voor de camera, knoppen en functies

Les Enfants de la baleine chantant sur le sable design TPU siliconen hoesje voor de Iphone 6 4.7

Onze silicon hoesjes zijn al jarenlang een bestseller! Dit hoesje zorgt voor een perfecte pasvorm en goede bescherming voor jouw Iphone 6 4.7. Dit hoesje is gemaakt van schokabsorberend TPU siliconen materiaal waardoor schade aan jouw smartphone voorkomen wordt.

 • Flexibel maar toch stevig TPU materiaal
 • Goede bescherming tegen krassen, stoten en vuil
 • Perfecte pasvorm
 • Uitsparingen voor knoppen en poorten

Les Enfants de la baleine chantant sur le sable Flexi Flip Hoesje voor de Iphone 6 4.7

Deze stevige flip-case biedt extra goede bescherming en is makkelijk in gebruik. Het strakke nette design geeft de Iphone 6 4.7 een nette uitstraling. De houder van de telefoon is gemaakt van TPU schrokabsorberend materiaal, waardoor deze extra goed beschermt tegen vallen & stoten. In combinatie met de stevige buitenkant is de Iphone 6 4.7 optimaal beschermd tegen elke situatie!

De kunstleren buitenzijde is voorzien van de hippe Les Enfants de la baleine chantant sur le sable op zowel de voor- als de achterzijde

 • Ontworpen voor de Iphone 6 4.7
 • Beschermt tegen kras- en stootschade
 • Gemaakt van sterk kunstleder
 • Sluit met een krachtig magneetje aan de bovenzijde

Iphone 6 4.7 Portemonnee Hoesje - Les Enfants de la baleine chantant sur le sable

De portomonnee hoesjes voor de Iphone 6 4.7 zijn niet alleen maar een handige oplossing voor het beschermen van je dure Apple, maar bieden ook het comfort van een portomonnee!

De Iphone 6 4.7 telefoon is in zijn geheel beschermd wanneer het hoesje is dicht geklapt, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een gel hoesje waar het scherm altijd gevoelig blijft voor schade.

De Les Enfants de la baleine chantant sur le sable Leather Wallet Case heeft nog een functie een stand. Met een stand kunt u altijd en overal video's kijken, teksten lezen, en games spelen op uw Iphone 6 4.7. U brengt de Les Enfants de la baleine chantant sur le sable Leather Wallet Case in zijn stand positie door de achterzijde te vouwen. Zo kunt u comfortabel genieten van uw favoriete video's, teksten, en games. De stand functie is ook ideaal voor beeldbellen of het gebruik van apps zoals Skype op uw Iphone 6 4.7.

Technische gegevens:

 • Veilige magneetsluiting

Design

Naast uitstekende bescherming en functies als een portemonnee en een stand biedt deze Les Enfants de la baleine chantant sur le sable Leather Wallet Case ook een leuk uiterlijk aan uw Iphone 6 4.7. Door de Les Enfants de la baleine chantant sur le sable als print krijgt uw Iphone 6 4.7 een persoonijke en stijlvolle uitstraling. De Les Enfants de la baleine chantant sur le sable Leather Wallet Case is speciaal voor uw Iphone 6 4.7 ontworpen, hierdoor konden er een aantal uitsparingen worden gemaakt. Deze strategisch geplaatste uitsparingen in de Les Enfants de la baleine chantant sur le sable Leather Wallet Case zorgen ervoor dat u al uw Iphone 6 4.7 functies zonder belemmeringen kunt gebruiken.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.