Ontwerp nu je eigen hoesje
0

I cant Im looking for the One Piece Huawei Y6 2018 / Honor 7A CaseHoesje I cant Im looking for the One Piece voor Huawei Y6 2018 / Honor 7A
Afbeelding voor de presentatie, moet u uw product.
€ 14
Op voorraad
veilig betalen

U wilt uw Huawei Y6 2018 / Honor 7A natuurlijk optimaal beschermen tegen krassen, stoten en vallen. Het beschermen van de Huawei Y6 2018 / Honor 7A kan met veel verschillende hoesjes! Mobilinnov biedt u een ruim assortiment aan van hoesjes die wij aan u kunnen leveren voor uw Huawei Y6 2018 / Honor 7A . Wij hebben van siliconen hoesjes tot lederen hoesjes en van flip cases tot backcovers opgenomen in ons assortiment. Kortom: wij hebben voor ieder wat wils.

Welkom bij de pagina om je Y6 2018 aan te passen en te beschermen. De 3,5 mm-aansluiting aan de bovenkant is een goede zaak, de micro USB 2.0-poort hieronder is iets minder. Het scherm is in het 18: 9-formaat van 5,7 inch. Onze beschermende hulzen hebben de nodige openingen om elke functie te gebruiken en tegelijkertijd te beschermen.

Het beeldscherm is het duurste onderdeel van je telefoon en als je jouw Huawei Y6 2018 / Honor 7A laat vallen is je beeldscherm meestal als eerst kapot. Hoevaak heb je een kapot display gezien bij een vriend of kennis? Precies, iets te vaak. Tegenwoordig kun je jouw Huawei Y6 2018 / Honor 7A makkelijk beschermen met een Huawei Y6 2018 / Honor 7A hoesje . Met een portemonnee, flip case, insteek of holster hoesje bescherm je het display extra goed. Gelukkig zijn we met nano technologie in staat het display goed te beschermen tegen impacts.

I cant Im looking for the One Piece design hardcase hoesje voor de Huawei Y6 2018 / Honor 7A

Met dit vrolijke hoesje verzekert u uw Huawei Y6 2018 / Honor 7A van een uitstekende bescherming tegen kras- en stootschade. Daarnaast is het hoesje uitgerust met een hip design, waardoor uw Huawei tevens voorzien wordt van een super trendy look!

  • Op maat gemaakt voor de Huawei Y6 2018 / Honor 7A
  • Gemaakt van sterk, kunststof materiaal
  • Uitgerust met een trendy I cant Im looking for the One Piece design
  • Voorkomt beschadigingen aan uw toestel
  • Bevat uitsparingen voor de camera, knoppen en functies

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.