Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Erza Scarlett Iphone 7 / Iphone 8 Case

door Donnie

Hoesje Erza Scarlett voor Iphone 7 / Iphone 8

Erza Scarlett (Eruza Sukāretto) is een Rank S Mage van het Fairy Tail gilde, beschouwd als het sterkste vrouwelijke lid. Een jaar na de ontbinding van het gilde, werd ze genoemd als de 7de Guildmaster of Fairy Tail. Meestal de bijnaam Titania, de Fairy Queen, of eenvoudiger gezegd Titania, ze is ook lid van het Natsu Fan Art Team, voorgesteld door Donnie!

Afbeelding voor de presentatie, moet u uw product.
€ 19
Op voorraad
veilig betalen

U wilt uw Iphone 7 / Iphone 8 natuurlijk optimaal beschermen tegen krassen, stoten en vallen. Het beschermen van de Iphone 7 / Iphone 8 kan met veel verschillende hoesjes! Mobilinnov biedt u een ruim assortiment aan van hoesjes die wij aan u kunnen leveren voor uw Iphone 7 / Iphone 8 . Wij hebben van siliconen hoesjes tot lederen hoesjes en van flip cases tot backcovers opgenomen in ons assortiment. Kortom: wij hebben voor ieder wat wils.

Als je net gekocht van de nieuwste iPhone 7, moet u het te beschermen tegen vallen, schokken en krassen. Deze 7e generatie iPhone is te koop vanaf september 2016. U kunt kiezen uit ons assortiment of een hoes om uw iPhone7 beschermen. Wij bieden beschermhoesjes voor Iphone gedrukt en geproduceerd in Frankrijk met edele materialen, zonder welke de bescherming die je tijd kunnen garanderen. Bij de selectie van de gevallen en dekking voor u voorstelt zorgen wij ervoor om te controleren of de producten zijn praktisch en functioneel. Ze laten bijgevolg perfect gebruik van uw Iphone 7 in alle omstandigheden. Ons team besteedt veel zorg aan de selectie van de producten die wij te koop aanbieden, omdat we meestal wat je verwacht. Aandacht iPhone cases bieden wij 7 niet compatibel zijn als je nodig hebt om de schaal Iphone 7 Plus. Onze beschermende hoesjes 7 iPhone kan worden gemaakt met jouw foto's. De iPhone 7 drastisch verbetert de iPhone ervaring, zelfs in de meest fundamentele aspecten. Hij opende de ultra-geavanceerde camerasystemen. Het biedt prestaties en een nooit eerder gezien op een iPhone autonomie. Het omvat stereo speakers voor een totaal geluid onderdompeling. Het beschikt over de meest briljante iPhone-scherm en helderder. Het is splash-bestendig en water. En haar macht is om zijn uiterlijk aan te passen. Het draait op iOS 10. Update: Onze bescherming voor iphone 7 is beschikbaar om uw iphone 8 te beschermen.

Het beeldscherm is het duurste onderdeel van je telefoon en als je jouw Iphone 7 / Iphone 8 laat vallen is je beeldscherm meestal als eerst kapot. Hoevaak heb je een kapot display gezien bij een vriend of kennis? Precies, iets te vaak. Tegenwoordig kun je jouw Iphone 7 / Iphone 8 makkelijk beschermen met een Iphone 7 / Iphone 8 hoesje . Met een portemonnee, flip case, insteek of holster hoesje bescherm je het display extra goed. Gelukkig zijn we met nano technologie in staat het display goed te beschermen tegen impacts.

De designer van deze leuke Erza Scarlett Iphone 7 / Iphone 8 case is Donnie. Inmiddels heeft ze al een aantal cases voor Mobilinnov.nl ontworpen.

Erza Scarlett design hardcase hoesje voor de Iphone 7 / Iphone 8

Met dit vrolijke hoesje verzekert u uw Iphone 7 / Iphone 8 van een uitstekende bescherming tegen kras- en stootschade. Daarnaast is het hoesje uitgerust met een hip design, waardoor uw Apple tevens voorzien wordt van een super trendy look!

  • Op maat gemaakt voor de Iphone 7 / Iphone 8
  • Gemaakt van sterk, kunststof materiaal
  • Uitgerust met een trendy Erza Scarlett design
  • Voorkomt beschadigingen aan uw toestel
  • Bevat uitsparingen voor de camera, knoppen en functies

Erza Scarlett design TPU siliconen hoesje voor de Iphone 7 / Iphone 8

Onze silicon hoesjes zijn al jarenlang een bestseller! Dit hoesje zorgt voor een perfecte pasvorm en goede bescherming voor jouw Iphone 7 / Iphone 8. Dit hoesje is gemaakt van schokabsorberend TPU siliconen materiaal waardoor schade aan jouw smartphone voorkomen wordt.

  • Flexibel maar toch stevig TPU materiaal
  • Goede bescherming tegen krassen, stoten en vuil
  • Perfecte pasvorm
  • Uitsparingen voor knoppen en poorten

Iphone 7 / Iphone 8 Portemonnee Hoesje - Erza Scarlett

De portomonnee hoesjes voor de Iphone 7 / Iphone 8 zijn niet alleen maar een handige oplossing voor het beschermen van je dure Apple, maar bieden ook het comfort van een portomonnee!

De Iphone 7 / Iphone 8 telefoon is in zijn geheel beschermd wanneer het hoesje is dicht geklapt, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een gel hoesje waar het scherm altijd gevoelig blijft voor schade.

De Erza Scarlett Leather Wallet Case heeft nog een functie een stand. Met een stand kunt u altijd en overal video's kijken, teksten lezen, en games spelen op uw Iphone 7 / Iphone 8. U brengt de Erza Scarlett Leather Wallet Case in zijn stand positie door de achterzijde te vouwen. Zo kunt u comfortabel genieten van uw favoriete video's, teksten, en games. De stand functie is ook ideaal voor beeldbellen of het gebruik van apps zoals Skype op uw Iphone 7 / Iphone 8.

Technische gegevens:

  • Veilige magneetsluiting

Design

Naast uitstekende bescherming en functies als een portemonnee en een stand biedt deze Erza Scarlett Leather Wallet Case ook een leuk uiterlijk aan uw Iphone 7 / Iphone 8. Door de Erza Scarlett als print krijgt uw Iphone 7 / Iphone 8 een persoonijke en stijlvolle uitstraling. De Erza Scarlett Leather Wallet Case is speciaal voor uw Iphone 7 / Iphone 8 ontworpen, hierdoor konden er een aantal uitsparingen worden gemaakt. Deze strategisch geplaatste uitsparingen in de Erza Scarlett Leather Wallet Case zorgen ervoor dat u al uw Iphone 7 / Iphone 8 functies zonder belemmeringen kunt gebruiken.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.