Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Erza Scarlett Samsung Galaxy A5 2017 Case

door Donnie

Hoesje Erza Scarlett voor Samsung Galaxy A5 2017

Erza Scarlett (Eruza Sukāretto) is een Rank S Mage van het Fairy Tail gilde, beschouwd als het sterkste vrouwelijke lid. Een jaar na de ontbinding van het gilde, werd ze genoemd als de 7de Guildmaster of Fairy Tail. Meestal de bijnaam Titania, de Fairy Queen, of eenvoudiger gezegd Titania, ze is ook lid van het Natsu Fan Art Team, voorgesteld door Donnie!

Afbeelding voor de presentatie, moet u uw product.
€ 19
Op voorraad
veilig betalen

U wilt uw Samsung Galaxy A5 2017 natuurlijk optimaal beschermen tegen krassen, stoten en vallen. Het beschermen van de Samsung Galaxy A5 2017 kan met veel verschillende hoesjes! Mobilinnov biedt u een ruim assortiment aan van hoesjes die wij aan u kunnen leveren voor uw Samsung Galaxy A5 2017 . Wij hebben van siliconen hoesjes tot lederen hoesjes en van flip cases tot backcovers opgenomen in ons assortiment. Kortom: wij hebben voor ieder wat wils.

Het beeldscherm is het duurste onderdeel van je telefoon en als je jouw Samsung Galaxy A5 2017 laat vallen is je beeldscherm meestal als eerst kapot. Hoevaak heb je een kapot display gezien bij een vriend of kennis? Precies, iets te vaak. Tegenwoordig kun je jouw Samsung Galaxy A5 2017 makkelijk beschermen met een Samsung Galaxy A5 2017 hoesje . Met een portemonnee, flip case, insteek of holster hoesje bescherm je het display extra goed. Gelukkig zijn we met nano technologie in staat het display goed te beschermen tegen impacts.

De designer van deze leuke Erza Scarlett Samsung Galaxy A5 2017 case is Donnie. Inmiddels heeft ze al een aantal cases voor Mobilinnov.nl ontworpen.

Erza Scarlett design hardcase hoesje voor de Samsung Galaxy A5 2017

Met dit vrolijke hoesje verzekert u uw Samsung Galaxy A5 2017 van een uitstekende bescherming tegen kras- en stootschade. Daarnaast is het hoesje uitgerust met een hip design, waardoor uw Samsung tevens voorzien wordt van een super trendy look!

  • Op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy A5 2017
  • Gemaakt van sterk, kunststof materiaal
  • Uitgerust met een trendy Erza Scarlett design
  • Voorkomt beschadigingen aan uw toestel
  • Bevat uitsparingen voor de camera, knoppen en functies

Erza Scarlett design TPU siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy A5 2017

Onze silicon hoesjes zijn al jarenlang een bestseller! Dit hoesje zorgt voor een perfecte pasvorm en goede bescherming voor jouw Samsung Galaxy A5 2017. Dit hoesje is gemaakt van schokabsorberend TPU siliconen materiaal waardoor schade aan jouw smartphone voorkomen wordt.

  • Flexibel maar toch stevig TPU materiaal
  • Goede bescherming tegen krassen, stoten en vuil
  • Perfecte pasvorm
  • Uitsparingen voor knoppen en poorten

Samsung Galaxy A5 2017 Portemonnee Hoesje - Erza Scarlett

De portomonnee hoesjes voor de Samsung Galaxy A5 2017 zijn niet alleen maar een handige oplossing voor het beschermen van je dure Samsung, maar bieden ook het comfort van een portomonnee!

De Samsung Galaxy A5 2017 telefoon is in zijn geheel beschermd wanneer het hoesje is dicht geklapt, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een gel hoesje waar het scherm altijd gevoelig blijft voor schade.

De Erza Scarlett Leather Wallet Case heeft nog een functie een stand. Met een stand kunt u altijd en overal video's kijken, teksten lezen, en games spelen op uw Samsung Galaxy A5 2017. U brengt de Erza Scarlett Leather Wallet Case in zijn stand positie door de achterzijde te vouwen. Zo kunt u comfortabel genieten van uw favoriete video's, teksten, en games. De stand functie is ook ideaal voor beeldbellen of het gebruik van apps zoals Skype op uw Samsung Galaxy A5 2017.

Technische gegevens:

  • Veilige magneetsluiting

Design

Naast uitstekende bescherming en functies als een portemonnee en een stand biedt deze Erza Scarlett Leather Wallet Case ook een leuk uiterlijk aan uw Samsung Galaxy A5 2017. Door de Erza Scarlett als print krijgt uw Samsung Galaxy A5 2017 een persoonijke en stijlvolle uitstraling. De Erza Scarlett Leather Wallet Case is speciaal voor uw Samsung Galaxy A5 2017 ontworpen, hierdoor konden er een aantal uitsparingen worden gemaakt. Deze strategisch geplaatste uitsparingen in de Erza Scarlett Leather Wallet Case zorgen ervoor dat u al uw Samsung Galaxy A5 2017 functies zonder belemmeringen kunt gebruiken.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.