Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Bricks Harry Potter Samsung Galaxy s7 Case

door akyanyme

Hoesje Bricks Harry Potter voor Samsung Galaxy s7
Afbeelding voor de presentatie, moet u uw product.
€ 19
Op voorraad
veilig betalen

U wilt uw Samsung Galaxy s7 natuurlijk optimaal beschermen tegen krassen, stoten en vallen. Het beschermen van de Samsung Galaxy s7 kan met veel verschillende hoesjes! Mobilinnov biedt u een ruim assortiment aan van hoesjes die wij aan u kunnen leveren voor uw Samsung Galaxy s7 . Wij hebben van siliconen hoesjes tot lederen hoesjes en van flip cases tot backcovers opgenomen in ons assortiment. Kortom: wij hebben voor ieder wat wils.

Het beeldscherm is het duurste onderdeel van je telefoon en als je jouw Samsung Galaxy s7 laat vallen is je beeldscherm meestal als eerst kapot. Hoevaak heb je een kapot display gezien bij een vriend of kennis? Precies, iets te vaak. Tegenwoordig kun je jouw Samsung Galaxy s7 makkelijk beschermen met een Samsung Galaxy s7 hoesje . Met een portemonnee, flip case, insteek of holster hoesje bescherm je het display extra goed. Gelukkig zijn we met nano technologie in staat het display goed te beschermen tegen impacts.

De designer van deze leuke Bricks Harry Potter Samsung Galaxy s7 case is akyanyme. Inmiddels heeft ze al een aantal cases voor Mobilinnov.nl ontworpen.

Bricks Harry Potter design hardcase hoesje voor de Samsung Galaxy s7

Met dit vrolijke hoesje verzekert u uw Samsung Galaxy s7 van een uitstekende bescherming tegen kras- en stootschade. Daarnaast is het hoesje uitgerust met een hip design, waardoor uw Samsung tevens voorzien wordt van een super trendy look!

  • Op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy s7
  • Gemaakt van sterk, kunststof materiaal
  • Uitgerust met een trendy Bricks Harry Potter design
  • Voorkomt beschadigingen aan uw toestel
  • Bevat uitsparingen voor de camera, knoppen en functies

Bricks Harry Potter design TPU siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy s7

Onze silicon hoesjes zijn al jarenlang een bestseller! Dit hoesje zorgt voor een perfecte pasvorm en goede bescherming voor jouw Samsung Galaxy s7. Dit hoesje is gemaakt van schokabsorberend TPU siliconen materiaal waardoor schade aan jouw smartphone voorkomen wordt.

  • Flexibel maar toch stevig TPU materiaal
  • Goede bescherming tegen krassen, stoten en vuil
  • Perfecte pasvorm
  • Uitsparingen voor knoppen en poorten

Samsung Galaxy s7 Portemonnee Hoesje - Bricks Harry Potter

De portomonnee hoesjes voor de Samsung Galaxy s7 zijn niet alleen maar een handige oplossing voor het beschermen van je dure Samsung, maar bieden ook het comfort van een portomonnee!

De Samsung Galaxy s7 telefoon is in zijn geheel beschermd wanneer het hoesje is dicht geklapt, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een gel hoesje waar het scherm altijd gevoelig blijft voor schade.

De Bricks Harry Potter Leather Wallet Case heeft nog een functie een stand. Met een stand kunt u altijd en overal video's kijken, teksten lezen, en games spelen op uw Samsung Galaxy s7. U brengt de Bricks Harry Potter Leather Wallet Case in zijn stand positie door de achterzijde te vouwen. Zo kunt u comfortabel genieten van uw favoriete video's, teksten, en games. De stand functie is ook ideaal voor beeldbellen of het gebruik van apps zoals Skype op uw Samsung Galaxy s7.

Technische gegevens:

  • Veilige magneetsluiting

Design

Naast uitstekende bescherming en functies als een portemonnee en een stand biedt deze Bricks Harry Potter Leather Wallet Case ook een leuk uiterlijk aan uw Samsung Galaxy s7. Door de Bricks Harry Potter als print krijgt uw Samsung Galaxy s7 een persoonijke en stijlvolle uitstraling. De Bricks Harry Potter Leather Wallet Case is speciaal voor uw Samsung Galaxy s7 ontworpen, hierdoor konden er een aantal uitsparingen worden gemaakt. Deze strategisch geplaatste uitsparingen in de Bricks Harry Potter Leather Wallet Case zorgen ervoor dat u al uw Samsung Galaxy s7 functies zonder belemmeringen kunt gebruiken.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.