Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje Blue Exorcist voor Blackberry

door KAVALLA

Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon Blue Exorcist schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 15
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

Aangenomen op jonge leeftijd door een gerenommeerde exorcist rin leert op een dag dat hij de zoon is van het vleesgeworden kwaad toen zijn ware vader satan zelf lijkt om hem te nemen in zijn wereld.

karakters

Rin Okumura

de hoofdpersoon, vijftien jaar oud in de geschiedenis, is de zoon van Satan en werd geboren uit een menselijke vrouw. Hij is ook de erfgenaam van de krachten van Satan.

Yukio Okumura

Dit is de tweelingbroer van Rin en het is dus te oud om vijftien. Hoewel de krachten van Satan onder hen moesten worden gedeeld, vanwege de zwakte van zijn lichaam bij de geboorte, heeft hij ze niet geërfd. Hij wist niet dat, maar het heeft een diepe wrok tegen Rin inderdaad Fujimoto vader leerde hem om demonen te vechten terwijl Rin nooit zorgen over te maken.

Shiemi Moriyama

Shiemi is Rin's klasgenoot en ook zijn amie.Au tijdens zijn ontmoeting met Rin en Yukio, waren ze in staat om te ontdekken dat zijn levenskracht werd meegezogen door een demon.

verhalen

De wereld van Blue Exorcist uit twee afmetingen tegenoverliggende vlakken van twee spiegels. De eerste is de wereld waarin mensen leven, Assiah. De andere is de wereld van demonen, Gehenna.

Blackberry Hoesje

Blackberry 8520 Curve, Blackberry 9300 Curve 3G, BlackBerry 9720, BlackBerry 9860 Torch, Blackberry Bold 9700, Blackberry Bold 9780, Blackberry Bold 9790, Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, BlackBerry Curve 9320, BlackBerry Curve 9360, Blackberry Curve 9380, BlackBerry DTEK50, BlackBerry DTEK60, BlackBerry Key2, BlackBerry Keyone / Blackberry Mercury, Blackberry Leap, BlackBerry Passport, BlackBerry Passport Silver Edition, Blackberry Q10, Blackberry Q5, BlackBerry Torch 9800, Blackberry Z10, BlackBerry Z30,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle Blackberry modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.