Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Google Pixel 3 XL Hoesje Ontwerpen

41237
Prijs : € 12.95

Hoesje Google Pixel 3 XL met foto's baby

Op voorraad

De cases voor de Google Pixel 3 XL van Mobilinnov zijn gemaakt van hardplastic dat de Google Pixel 3 XL beschermt tegen krasjes en deukjes. Het slanke en mooie design van de hoesjes zorgt ervoor dat jouw Google nog steeds mooi zichtbaar blijft. Verder zijn de telefoonhoesjes zo gemaakt dat alle knoppen en ingangen van de Google Pixel 3 XL gewoon bereikbaar zijn. De hoesjes beschermen de zijkanten en achterkant van de Google Pixel 3 XL. Je kunt de gehele achterkant van het hoesje bedrukken met eigen foto, logo of tekst!

Met een rondom bedrukte foto case kun jij zelf een uniek Google Pixel 3 XL hoesje ontwerpen!

We hebben voor u de beste en mooiste cases, covers, cases en accessoires voor uw Google Pixel 3XL geselecteerd. De Pixel 3 XL biedt het beste van Google, met Google Lens, Top Shot en Google Assistant. De Pixel 3 XL verschilt van de Pixel 3 door het 6,3 "-scherm en het randloze ontwerp.

Zoek met Google Lens uit wat je voor je hebt, zoals kleding en kleding. decoratie-items bijvoorbeeld, en kopieer of vertaal tekst, of identificeer plaatsen, planten en dieren Speel met augmented reality-stickers voor je foto's en video's. Met deze nieuwe functies, zal je telefoon vaak in jouw handen zijn, en je zult niet veilig zijn voor een val, dus bescherm je google smartphone met een mooie en effectieve bescherming.

De Pixel 3 XL telefooncase met foto is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van stevig plastic en is nauwelijks flexibel maar zit strak om uw toestel heen. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven. Transparant hoesje

  • Zelf een hoesje voor de Google Pixel 3 XL ontwerpen.
  • Krasvaste bedrukking van de foto op de case.
  • Bedrukking: HD-resolutie print, volledig rondom
  • Openingen voor de knoppen
  • Een persoonlijke tint met eigen foto op de achterkant.
Merken: Google

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 9 dagen
Verscheept tussen 29/08/2019 en 02/09/2019

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Google Pixel 3 XL?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.